Prodat Vila, Saranda, Sarandë, Albanie, Street:40 Shenjtore

Prodat - Cod. 25640

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 680 m²
  • Pocet pokoju: 12
  • Podlazí: 4
  • Majetkové poměry: Good

Vily na prodej v Saranda Albánii E0007

Výměra půdy 500 m / 2

Plocha budova 680 m / 2

Pozemek plocha 350 m / 2 zdarma

Počet pater postavený 4 (čtyři-obchody)

Cena: 495,000 €

Dokumenty této vily: doklad o vlastnictví "hypoték

Umístění vily se nachází 2 km od centra města. K dispozici jsou všechny právní dokumenty týkající se majetku.
Tato vila je navržen a postaven s více stylu a třídy.
Podle legalizace celková stavební home má 680 m2, aniž by to včetně balkony Dům je dodáván s vodou z Vodárenství sítě City "a má nádrž s čerpadlem 2000 l objemu. Současně je nainstalován vodoměr a metr za elektřinu a pravidelné smlouvu, která sahala a zaplatil a současnost. Všechna okna vily jsou vybaveny hliníkovými žaluziemi řecký .system "Evropa". WE všechna patra vily umožňují velmi krásný výhled na moře a na město Saranda .Villa je obklopen dekorativní betonové a kamenné zdi vytesané do výšky 170 do 180 centimetrů.
Vzhledem k tomu, architektura této stavby vily, umožňují ubytování pro 3-4 rodiny s dětmi. Každé patro této vily je jen samostatné apartmány. ,
Jak je vidět na obrázcích a jeho přední vchod do domu je od jeho severo-východní a vstup do prvního patra je nedokončený mít možnost uskutečnění několika rekreačních míst nebo uzavřené parkoviště a prostor pro stufes.Katy nastavení 2 (dvě). má tři (3), ložnice, kuchyň, jídelnu, obývací pokoj oxhak.dhe bydlení se dvěma koupelnami. , Oteplování se předpokládá, že je kotel a má v současné době instalován ve 4 pouze v (čtyři), podlahy vody přenosu passthrough. , Přes schodiště pokračovat ve 3. patře (tři), který v současné době má tři (3) ložnice, obývací pokoj obývací pokoj, kuchyň + + jídelna a dvě (2), lázně.
Tato podlaha je dokončen a klient vybere kvalitní vnitřní dveře a zakrývat barvy jím zvolených .Ladders, které jsou funkcí docházky i nadále chodit do 4. patra (čtvrtý), který má prostor skládá ze tří (3), ložnice + A obývací pokoj s jídelním-kuchyň + komínové +2 (dvě) koupelny Máme podlahy nový majitel mohl vybrat jako preferované prvky, jako jsou: (vnitřní dveře, obklady a sanitární hydro, nátěry barev možnost vnitřní) V této podlahy hliníkových oken a dveří z kvalitní a velmi moderní systém, aby tento dům velmi pohodlné.
Sarandainvestproperty dát je k dispozici, že je zákazníkům širokou škálu služeb, jako jsou:
Komunikace s klienty bude prováděno zaměstnanci znalý v jazyce jejich původu každého klienta, takže rychlý a profesionální komunikaci.
V době příjezdu do každé možné cílové (přístav, letiště, pozemní hraničního přechodu), budeme mít možnost denně a společenský život po celou dobu, že jste v naší zemi.
S příchodem našich klientů v destinaci, v jednom z ubytovacích poskytovaných naší společností, jsme uspořádali setkání s vlastníky nemovitostí (jednotlivci nebo stavební spořitelny).
 Vytváříme příležitosti pro všechny zákazníky, aby byli informováni o vývoji a nejnovějšími změnami na trhu s nemovitostmi.
Poté, co jsme byli s nápady, přání a požadavků zákazníků jsme schopni efektivně organizovat prohlídky, aby pečlivě vidět vlastností s potenciálními zákazníky vám přizpůsobit.
Právníci společnosti ve spolupráci s odbornými notáře Vám zaručí realitní transakci rychlý a bezpečný.
Po zakoupení produktu zákazníkem, mezi zákazníkem a společností Sarandainvestproperty, za přítomnosti notáře podepsal prohlášení dokument (zvláštní plnou moc), povolit společnost věnovat Sarandainvestproperty všechny zvláštní režimy, umožnění registrace Final majetek a zařízení s certifikátem o vlastnictví orgánů evidence majetku nemovitého.
Tato služba umožní ušetřit čas a vyhnout se možnému institucionální byrokracii klienta.
To, co vám umožňuje společnost Sarandainvestproperty navrhuje ??????????
Sarandainvestproperty má několik let zkušeností v oblasti marketingu (prodej-koupě) nemovitostí.
Sarandainvestproperty společnost se skládá z vysoce kvalifikovaných pracovníků s dlouholetými zkušenostmi (advokáti, hodnocení a správce) uvádění na trh nemovitostí ..
Sarandainvestproperty společnost zve jednotlivce více spolupracovat, kolega a sesterská společnost rozšířit portfolio svých spolupracovníků a zákazníků.
Sarandainvestproperty společnost vybírá pro své klienty a potenciální vlastností s pravidelným dokumentací v souladu s albánských právních předpisů
V posledních letech podél albánského pobřeží, má značný nárůst investorů různé jednotlivce i společnost většinou cizí (ruskou, norština, švédština, němčina, italština, francouzština, polština, nizozemština a mnoho dalších), které investují do nemovitostí. (Pozemky, byty jiný, hotelů)
Existuje několik kategorií jednotlivců a firem režisérů, kteří si prohlížejí albánský Riviera docela oblíbený investovat.
Albánských právních předpisů nebrání žádné jiné osoby nebo společnosti, aby investovaly do nemovitostí v naší zemi.
Pro všechny ty, kteří investují do naší zemi nemovitostí, Albánec stát umožnil podmínky vytváření příležitost, aby vám povolení k dlouhodobému pobytu pro všechny investory v oblasti nemovitostí.
Kategorie 1 (první)
Toto pobřeží popsal jako perla Balkánu krásek blížící se přírodní mnoho příležitostí, aby se bezpečnou investici do nemovitostí.
Cena nemovitosti je ve srovnání se zeměmi v regionu velmi nízká.
Být rozvojová země pro pěstování procentní roční cen nemovitostí se pohybuje ve skutečnosti je na 10-15%, v letech.
Kategogoria 2 (dva)
Díky krás přírody, jelikož se množství kvalitních pláží a vhodnější pro teploty a s 300 slunečnými dny v průměru, v průběhu let, vedl albánský Riviera je vždy v poptávce po bydlení v Kodani různých, většinou byty.
Cena bytů je úspornější ve srovnání s kraji.
Kategorie 3 (třetí)
Velmi vysoký je počet osob, většinou věk 3 (třetí), odešel z různých zemí, s přihlédnutím k ekonomické spravedlivé bydlení cenu a nízké náklady na živých ve srovnání s ostatními regionálními zeměmi
Vybrali albánskou riviéru (Saranda, Vlora, trpělivost), pokračovat v jejich živobytí.
Kategorie 4 (čtvrtý)
 Číslo stále v Kodani, domácí a zahraniční turisté strávit svou dovolenou na albánské riviéry rozrostl na uspokojení poptávky po této oblasti.
Tato aplikace je velmi individuální a společnost využívat cestovního ruchu prostřednictvím investic do výstavby mnoha turistických letovisek.
Všechny zúčastněné strany, kteří chtějí navštívit albánskou riviéru a příležitosti, které nabízí, společnost jim nabízí bezplatné ubytování a 2-3 dny turné a podíval se na všechny vlastnosti, které spravuje.
Společnost má kvalifikovaný pracovník realitní kanceláře, které jsou kognitivní a mluvení do několika světových jazyků.
Dokumentace každého majetku, který se nám daří vůli být přeloženy do jazyka dotyčné osoby.
Prostřednictvím našeho poradenství všichni zákazníci společnosti budou mít prospěch zařízení s konečnou dokumentací (hypotéky) majetku vybraného ..
Prostřednictvím našeho poradenství všichni zákazníci budou mít prospěch podat potřebnou dokumentaci pro získání povolení k dlouhodobému pobytu v zemi
Kontakt
00355694801295
www.sarandainvestproperty.com
info@sarandainvestproperty.com
sarandainvestproperty@yahoo.com
sarandainvestproperty@gmail.com

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Sarandainvestproperty Agency
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB