Prodat Jednopokojový, Saranda, Sarandë, Albanie, Sarande - Quarter No 2 , Street RRuga 6

Prodat - Cod. 43344

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 83 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Apartmán s výhledem na moře
Ponořte se do ztělesnění vytříbeného bydlení s tímto pečlivě zpracovaným bytem na prodej v Sarandě, který nabízí exkluzivní směs elegance a funkčnosti. Tato rezidence ve druhém patře se nachází na vynikajícím místě a zaujímá celkovou plochu 83 m² a poskytuje luxusní obytný prostor, který vyzařuje sofistikovanost.
Promyšleně navržená dispozice zahrnuje ložnici, prostorný obývací pokoj, dobře vybavenou kuchyň, vkusně řešenou toaletu a balkon, což zajišťuje pohodlí i estetický vzhled. Byt se nachází v jihovýchodní části budovy a zachycuje podstatu přirozeného světla a nabízí klidné útočiště v rušném městě.
Tato nabídka s cenou 99 600 EUR zahrnuje prémiové funkce, jako jsou dveře, dlaždice a sanitární sady na toaletách – což je důkazem pečlivé pozornosti k detailu a závazku ke kvalitě. Nemovitost byla postavena v roce 2020 a je doplněna komplexním listem vlastnictví, který poskytuje jistotu a právní jistotu.
Byt se může pochlubit pohodlím a dostupností, je vybaven výtahem a prochází každoroční správou pro bezproblémové vlastnictví. Tato rezidence se nachází pouhých 1000 metrů od moře a nabízí dokonalou rovnováhu mezi živostí města a pobřežním klidem.
Vychutnejte si celoroční komfort s elektrickým systémem vytápění s individuálním řídicím systémem doplněným klimatizací pro personalizované řízení klimatu. Veřejná parkoviště v těsné blízkosti zvyšují pohodlí obyvatel i hostů.
Tato nemovitost se nachází na okraji města a poskytuje závan čerstvého vzduchu a nabízí panoramatický výhled na moře a panorámu města. Užijte si životní styl daleko od městského hluku a dopravy, kde je každý detail pečlivě promyšlen, aby byl zajištěn jedinečný životní zážitek.
Dopřejte si kouzlo tohoto skvostu Sarandy – rezidence, kde se luxus snoubí s funkčností a nabízí klidný únik mezi fascinujícími výhledy na moře a panorámu města.
Vyberte si Erona Çumaniho jako svého důvěryhodného realitního agenta a získejte osvědčené zkušenosti s dokonalostí trvající 15 let a více než 100 úspěšných transakcí s kupujícími po celém světě. S licencí od albánského ministerstva spravedlnosti poskytujeme odborné právní a realitní poradenství, abychom zajistili bezproblémový a bezpečný zážitek s nemovitostmi.
To, co nás odlišuje, je naše rozmanité portfolio nemovitostí, které vám nabízí širokou škálu možností, jak najít perfektní shodu pro vaše potřeby. Eron Çumani Real Estate si zakládá na poskytování flexibilních a přijatelných cen, které zajistí, že vaše investice bude v souladu s vaším rozpočtem a preferencemi.
Náš závazek k transparentnosti se vztahuje i na finanční transakce, kde nabízíme poradenské služby s nejnižšími provizemi prostřednictvím renomovaných bank. Váš finanční klid je naší prioritou.
Přemýšlíte o personalizaci vašeho bydlení? Nabízíme jedinečnou službu navrhnout nedokončené nemovitosti podle vašich představ a vytvořit tak domov, který skutečně odráží váš styl a preference.
Pro vlastníky nemovitostí naše služby přesahují rámec transakce. Vynikáme ve správě nemovitostí, zejména v turistické sezóně, ať už přes Airbnb nebo tradiční pronájem. Nechte nás postarat se o detaily, zatímco si budete užívat výhod své investice.
Pro zlepšení komunikace a porozumění poskytujeme licencované překladatelské služby, které zajistí, že každý aspekt vaší cesty s nemovitostmi bude jasný a srozumitelný.
Vyberte si Eron Çumani Real Estate – kde se sbíhají zkušenosti, integrita a přístup zaměřený na klienta, aby se vaše ambice v oblasti nemovitostí staly skutečností.
Eron Cumani
Saranda invest property agjensy
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Office

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Sarandainvestproperty Agency
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB