Prodat Dvoupokojový, Saranda, Sarandë, Albanie, Sarande - Quarter No 3 , Street RRuganr 6

Prodat - Cod. 43347

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Apartmán s výhledem na moře
Vydejte se na jedinečný životní zážitek v Sarandě s tímto pečlivě navrženým apartmánem, který se nachází ve městě známém svými 300 dny slunce a velmi příznivým klimatem. Tato sofistikovaná rezidence o rozloze 100 m², která zdobí druhé patro, ztělesňuje harmonické spojení luxusu a funkčnosti.
Byt se skládá ze 2 ložnic, rozsáhlé kuchyně, obývacího pokoje, 2 koupelen a strategicky umístěného balkonu orientovaného na jihovýchod a vyzařuje atmosféru vytříbené elegance. Tato nemovitost byla vytvořena v roce 2020 a odráží nejen současnou estetiku, ale také se může pochlubit certifikátem bezpečného vlastnictví, který podtrhuje právní integritu.
Ke zvýšení vaší životní úrovně je byt vybaven výtahem pro bezproblémový přístup a prochází každoroční pečlivou správou, která zajišťuje bezproblémové vlastnictví. Nachází se pouhých 1000 metrů od moře a nabízí útočiště od městského hluku a představuje klidné útočiště daleko od městského shonu.
Elektrický systém vytápění s individuálním ovládáním ve spojení s klimatizací umožňuje celoroční personalizované řízení klimatu. Tato rezidence je více než domov; je svědectvím o ztělesnění moderního pobřežního života.
Součástí nemovitosti je řešení na klíč, včetně pečlivě vybraných dveří, obkladů a sanity v koupelnách. Nedaleká veřejná parkoviště zvyšují dostupnost a zdůrazňují pohodlí pro rezidenty i hosty.
Nachází se na okraji města, vychutnejte si výhody čerstvého vzduchu a panoramatické výhledy na moře a panorámu města. Tato exkluzivní nabídka s cenou 119 900 € láká náročné jednotlivce, aby využili příležitosti získat svůj podíl na ztělesnění sofistikovanosti v Sarandě. Pozvedněte svůj životní styl a udělejte z tohoto jedinečného bytu své útočiště uprostřed přitažlivosti bydlení na pobřeží.
Vyberte si Erona Çumaniho jako svého důvěryhodného realitního agenta a získejte osvědčené zkušenosti s dokonalostí trvající 15 let a více než 100 úspěšných transakcí s kupujícími po celém světě. S licencí od albánského ministerstva spravedlnosti poskytujeme odborné právní a realitní poradenství, abychom zajistili bezproblémový a bezpečný zážitek s nemovitostmi.
To, co nás odlišuje, je naše rozmanité portfolio nemovitostí, které vám nabízí širokou škálu možností, jak najít perfektní shodu pro vaše potřeby. Eron Çumani Real Estate si zakládá na poskytování flexibilních a přijatelných cen, které zajistí, že vaše investice bude v souladu s vaším rozpočtem a preferencemi.
Náš závazek k transparentnosti se vztahuje i na finanční transakce, kde nabízíme poradenské služby s nejnižšími provizemi prostřednictvím renomovaných bank. Váš finanční klid je naší prioritou.
Přemýšlíte o personalizaci vašeho bydlení? Nabízíme jedinečnou službu navrhnout nedokončené nemovitosti podle vašich představ a vytvořit tak domov, který skutečně odráží váš styl a preference.
Pro vlastníky nemovitostí naše služby přesahují rámec transakce. Vynikáme ve správě nemovitostí, zejména v turistické sezóně, ať už přes Airbnb nebo tradiční pronájem. Nechte nás postarat se o detaily, zatímco si budete užívat výhod své investice.
Pro zlepšení komunikace a porozumění poskytujeme licencované překladatelské služby, které zajistí, že každý aspekt vaší cesty s nemovitostmi bude jasný a srozumitelný.
Vyberte si Eron Çumani Real Estate – kde se sbíhají zkušenosti, integrita a přístup zaměřený na klienta, aby se vaše ambice v oblasti nemovitostí staly skutečností.

Eron Cumani
Saranda invest property agjensy
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Office

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Sarandainvestproperty Agency
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB