Pronájem Dvoupokojový, Saranda, Sarandë, Albanie, butrinti

Pronájem - Cod. 41971

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 90 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 4

Luxusně dokončený a vybavený, plně klimatizovaný apartmán s bočním výhledem na Jónské moře se nachází na nábřeží 50 metrů od pláže. Hosté mají k dispozici: plně vybavenou kuchyň, 2 ložnice, koupelnu s toaletou a navíc samostatnou toaletu, obývací pokoj a velký 12metrový balkon. Celý apartmán je dlouhý 85 metrů, což zajišťuje pohodlný pobyt pro 8 osob. Hosté v každém pokoji mají přístup k polské TV a bezdrátové Wi-Fi. V okolí je mnoho obchodů, barů a restaurací. Nejbližší bar je ve vedlejším bytovém domě, kde se dá rychle, levně a chutně najíst.
V první ložnici je pohodlná manželská postel, 43palcová TV a stolní počítač. Druhá ložnice má 2 manželské postele a 32palcovou TV. Ve velkém obývacím pokoji vybaveném velkou 55palcovou televizí je dvoulůžková rozkládací pohovka, v jídelně je stůl a 6 židlí. Velká koupelna - kromě WC a dvou umyvadel se zrcadly je v ní sprchový kout, kromě koupelny je v bytě samostatné WC s malým umyvadlem. V kuchyni je vše potřebné - lednice s mrazákem, indukční sporák, trouba, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a myčka. V kuchyni je samozřejmě také nádobí, příbory a sada kuchyňského náčiní. Dalším vybavením bytu je pračka, žehlička, rozkládací sušák na prádlo, ložní prádlo, ručníky a fén.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB