Prodat Vila, Tirane, Tirane, Albanie, Rruga Qemal Stafa, Te Kryqezimi I Oxhakut

Prodat - Cod. 43807

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 778 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

Projekt nabízí exkluzivní možnost investice do kvalitního rezidenčního komplexu. Na rozsáhlé ploše 21 800 m² se staví 28 moderních domů navržených podle nejvyšších standardů kvality a komfortu. Každý dům má obytnou plochu 48 m² a stojí na vlastním pozemku o velikosti cca 400 m² (celková plocha na nemovitost je cca 778 m²). Kromě toho mají obyvatelé k dispozici společné prostory, které zahrnují mimo jiné bazén, gril a panoramatické terasy.

Domy jsou vyrobeny z odolných materiálů odolných vůči povětrnostním vlivům, jako je letecký hliník a bambus, a jsou plně zařízené. Interiér je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, jako je černý mramor a bílý kámen. Budovy jsou také vybaveny inteligentními řídicími systémy, které zahrnují automatizované vstupní systémy, ovládání osvětlení a klimatizaci. Díky zlepšené izolaci a systémům energetické účinnosti jsou provozní náklady nízké a energetická účinnost vysoká.

Cena domu je 200 000 eur. Při koupi více domů jsou atraktivní slevy: 5% sleva při koupi 4 domů, 10% sleva při koupi 8 domů, 15% sleva při koupi 16 domů a 20% sleva při koupi všech 28 domů. Projekt Ohri View je zaměřen na mezinárodní kupce, kteří hledají investiční příležitost v jednom z nejkrásnějších regionů Evropy a nabízí plnou právní podporu při nákupu. Dokončení projektu je naplánováno na jaro-léto 2025.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB