Prodat Dvoupokojový, Saranda, Vlorë, Albanie, Sarande - Quarter No 1 , Street Karl Gega

Prodat - Cod. 43352

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 97 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 3
  • Majetkové poměry: Excellent

Exotický byt na prodej v Saranda
Vydejte se na jedinečný životní zážitek v Sarandě s tímto pečlivě navrženým apartmánem, který se nachází ve městě známém svými 300 dny slunce a velmi příznivým klimatem.
Vstupte do světa vytříbeného pobřežního bydlení s tímto výjimečným apartmánem se 2 ložnicemi, který se nachází ve 3. patře Exotic Residence v Saranda City. Obsahuje 2 ložnice, rozlehlou kuchyň, obývací pokoj, 2 koupelny a strategicky umístěný balkon orientovaný na jihovýchod a moře. , obydlí vyzařuje atmosféru vytříbené elegance.
Tato rezidence se může pochlubit rozsáhlými 96,27 m2 pečlivě navrženého obytného prostoru a vyzařuje sofistikovanost a pohodlí.
Nachází se pouhých 300 metrů od moře a ze svého apartmánu budete mít tu čest užívat si úchvatný výhled na moře.
Dobře koncipovaná dispozice zahrnuje promyšleně vybavenou kuchyň, dvě vkusně zařízené koupelny a velkorysý salon, vytvářející příjemné prostředí pro relaxaci i zábavu. Užijte si panoramatický výhled na moře, který zdobí byt a poskytuje každodenní podívanou na přírodní krásy.
Exotic Residence není jen domov; je to životní styl. Užijte si luxus ventilačního systému Incasso, který zajišťuje nepřetržitý proud čerstvého vzduchu v celém areálu. Budova je vybavena pohodlným výtahem, který poskytuje bezproblémový přístup do vašeho soukromého přístavu.
Tato sofistikovaná rezidence ztělesňuje harmonické spojení luxusu a funkčnosti.
Parkování je hračka s vyhrazeným soukromým prostorem, který zajišťuje bezpečnost a pohodlí vašeho vozidla. Název této prestižní rezidence je „Exotická rezidence“, což je příhodné označení pro obydlí, které zachycuje podstatu pobřežního kouzla.
Město Saranda, známé svým příznivým klimatem s ohromujícími 300 slunečními dny ročně, připravuje půdu pro idylický středomořský zážitek. Strategická poloha bytu z něj dělá nejen žádanou rezidenci, ale také vynikající investiční příležitost pro cestovní ruch Airbnb.
Jako důkaz svého závazku k luxusnímu bydlení nabízí Exotic Residence bazén, který umožňuje obyvatelům vyhřívat se na požitcích z vodní relaxace. Každoroční správa zajišťuje, že nemovitost zůstává bezvadně udržována, poskytuje obyvatelům klid a svobodu vychutnávat si své okolí.
Tento výjimečný apartmán s cenou 192 550 € představuje vzácnou příležitost přijmout pobřežní životní styl. Flexibilní možnosti splátek zpřístupňují vlastnictví a mění sny ve skutečnost.
Zajistěte si své místo s rezervačním poplatkem 5 000 €. Podepište notářskou smlouvu a zaplaťte 60 % hodnoty. Zbývajících 30% lze dohodnout dle návrhu kupujícího. Posledních 5 % je splatných po obdržení klíče a posledních 5 % po obdržení listu vlastnictví.
Termín dokončení výstavby apartmánů v Exotic Residence je září 2024
Ať už hledáte klidné bydlení nebo důvtipnou investici, Exotic Residence je majákem sofistikovanosti a pobřežní přitažlivosti. Nenechte si ujít
šanci udělat si z této jedinečné nemovitosti vlastní
Vyberte si Erona Çumaniho jako svého důvěryhodného realitního agenta a získejte osvědčené zkušenosti s dokonalostí trvající 15 let a více než 100 úspěšných transakcí s kupujícími po celém světě. S licencí od albánského ministerstva spravedlnosti poskytujeme odborné právní a realitní poradenství, abychom zajistili bezproblémový a bezpečný zážitek s nemovitostmi.
To, co nás odlišuje, je naše rozmanité portfolio nemovitostí, které vám nabízí širokou škálu možností, jak najít perfektní shodu pro vaše potřeby. Eron Çumani Real Estate si zakládá na poskytování flexibilních a přijatelných cen, které zajistí, že vaše investice bude v souladu s vaším rozpočtem a preferencemi.
Náš závazek k transparentnosti se vztahuje i na finanční transakce, kde nabízíme poradenské služby s nejnižšími provizemi prostřednictvím renomovaných bank. Váš finanční klid je naší prioritou.
Přemýšlíte o personalizaci vašeho bydlení? Nabízíme jedinečnou službu navrhnout nedokončené nemovitosti podle vašich představ a vytvořit tak domov, který skutečně odráží váš styl a preference.
Pro vlastníky nemovitostí naše služby přesahují rámec transakce. Vynikáme ve správě nemovitostí, zejména v turistické sezóně, ať už přes Airbnb nebo tradiční pronájem. Nechte nás postarat se o detaily, zatímco si budete užívat výhod své investice.
Pro zlepšení komunikace a porozumění poskytujeme licencované překladatelské služby, které zajistí, že každý aspekt vaší cesty s nemovitostmi bude jasný a srozumitelný.
Vyberte si Eron Çumani Real Estate – kde se sbíhají zkušenosti, integrita a přístup zaměřený na klienta, aby se vaše ambice v oblasti nemovitostí staly skutečností.
Eron Cumani
Saranda invest property agjensy
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Office

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Sarandainvestproperty Agency
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB