Prodat Dvoupokojový, Durres, Durres, Albanie, .

Prodat - Cod. 43831

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 80 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Majetkové poměry: New building

ID: SD-197

Plážový životní styl v Durres: investiční příležitost daleko od hluku světa

Durres, jedno z nejoblíbenějších albánských přímořských měst, nyní nabízí vzrušující investiční příležitosti do nemovitostí, které poskytují nejen kouzlo přímořského života, ale také výhody stále rostoucího cestovního ruchu. Tento krásný byt 2+1 v pobřežní oblasti Durres, podél Rruga Pavaresia, je nejen domovem snů, ale také vynikající investicí.

Tento apartmán o rozloze 80 m² ve ​​3. patře má ze soukromého balkonu úžasný výhled na moře, včetně výstavby připravovaného projektu Durres Marina Yacht. V nemovitosti si můžete vychutnat dynamické šumění města, které je plné kaváren, restaurací, obchodů a trhů otevřených po celý rok, takže může být ideálním místem pro pronájem ubytování nebo nákup pro soukromé účely.

Proč nyní investovat do Durres?

Oblast Durres prošla v posledních letech neustálým rozvojem, kde nové stavby, realitní development a investice podporují rozkvět cestovního ruchu. Blízkost města k mezinárodnímu letišti, stejně jako pobřežní promenáda a intenzivní noční život činí tuto oblíbenou destinaci ještě atraktivnější. Pokud se byty kupují společně, je dárkem i obrovská soukromá terasa, která poskytuje opravdu exkluzivní zážitek.

Byt 2+1:

80 m²
3. patro
Výtah
Balkon s výhledem na moře
150 000 €

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Szikora Hajni
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB